η απάντηση του #block_tee στους ηλεκτρονικούς μπράβους της Eldorado

Με την κατάπτυστη ανάρτηση «ο Ρηγόπουλος στα χνάρια της Ιγγλέζη» το metalleiablog.gr ως άτυπο γραφείο τύπου της Eldorado, για ακόμα μια φορά καταφέρεται συκοφαντικά κατά αγωνιστών του Κινήματος της Χαλκιδικής και αλληλέγγυων συλλογικοτήτων.

Μην αφήνοντας τίποτα που να ενοχλεί τα αφεντικά τους ασχολίαστο, οι κατ’ επάγγελμα χαφιεδολόγοι του metalleiablog.gr στοχοποίησαν τον Φραγκίσκο Ρηγόπουλο και την παράταξή μας #block_tee Αριστερή Κίνηση Εργαζομένων και Ανέργων Μηχανικών.

Mε αστείες και ανυπόστατες γενικεύσεις επιχειρούν να ταυτίσουν κάθε ριζοσπαστική και αγωνιστική φωνή ή συλλογικότητα, με την κατ’ ευφημισμό «αριστερή» αλλά στην πραγματικότητα αντιλαϊκή κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και τους ξεπουλημένους αιρετούς του στη Χαλκιδική. Επιχειρούν να εξισώσουν όσους συνεχίζουν να αγωνίζονται για τον τόπο τους, τον κλάδο τους και τα ιδανικά τους, με όσους βλέπουν τα κινήματα σαν δεξαμενή ψήφων.

Η τακτική αυτή εκπορεύεται από όσους εξυμνούν, τα διορισμένα από την εργοδοσία, ΔΣ των σωματείων της Eldorado. Στους υμνητές των αφεντικών και των φασιστών της Χρυσής Αυγής, είναι αναμενόμενο να φαίνονται «όλοι ίδιοι».

Ενημερώνουμε τους επαγγελματίες συκοφάντες, όλους αυτούς που λειτουργούν ως φερέφωνα του Κεφαλαίου, που βάζουν τα συμφέροντα των αφεντικών τους πάνω από τον τόπο τους, τους συναδέλφους τους και τους συνανθρώπους τους, ότι δεν πρόκειται να σταματήσουμε. Συνεχίζουμε τον αγώνα μας, από κάθε μετερίζι, μέχρι την τελική νίκη.